Om maxar

Bokför på nätet med moderna rutiner och effektiva verktyg.

Maxar Redovisning erbjuder fasta månadspriser för såväl löpande bokföring som tilläggstjänster. Med någon av våra appar får du ditt företags bokföring och redovisning snabbt, smidigt och enkelt i mobilen, surfplattan eller på datorn.

Upplägget anpassas efter ditt företags och dina behov. För att hitta bästa mixen av funktioner för dig kör vi en inkörningsperiod som vi baserar vår överenskommelse om fast pris på.

Affärscontroller

På köpet får du och ditt företag en personlig ekonomiexpert!

År 2016 lanserade Björn Lundén appen Digitala Företaget. Med den kom möjligheten till grafer och diagram för företagare som vill kunna följa sitt företag smidigt och enkelt.

Anette Claesson har arbetat som controller sedan 1980. Under årens lopp har hon stött på önskemål om pedagogisk grafisk presentation av företags resultat och utveckling.

Anette startade Maxar Redovisning med visionen att erbjuda företagare förenklad administration med mindre pappershantering.
Få mer tid över till annat med ledorden digitalt, personligt och smart.

Björn Lundén-appen erbjuder effektiva flöden för kundfakturor, kvitton, leverantörsfakturor och betalningar.

År 2020 lanserade Björn Lundén app.bjornlunden.se med ny mobilapp och nya tjänster som är 100 % synkade mot bokföringssystemet BL Admininistration.
Appen möjliggör automatisering och gör arbetet för dig som kund ännu enklare och mer överskådligt.